Communications Team

Lees meer...

Is Nederlands je moedertaal, ben je creatief en heb je een oog voor design? Dan is het communicatie team van RPM is op zoek naar jou! We zijn op zoek naar iemand die de Nederlandse vertalingen en de Design positie wilt invullen. Je zou verantwoordelijk zijn voor het vertalen van facebook posts van het Engels naar het Nederlands en het ontwerpen van banners voor events and posts. Eerdere ervaring in design is niet vereist maar voor de vertalingen is het wel noodzakelijk dat Nederlands je moedertaal is. Als je interesse hebt om deel uit te maken van de RPM communicatie familie, stuur dan een e-mail naar communications@refugeeprojectmaastricht.nl

Social Events Team

Lees meer...

Informatie alleen beschikbaar in het Engels.

Language Project: English!

(English)

Read more...

In collaboration with the Language Centre we are building a new buddy system. The refugees who take language classes are keen on practicing their language skills and putting their newly acquired knowledge into practice. Therefore, we are planning to pair up RPM buddies with participants from the language classes, who then would meet up independently and practice speaking English. This is a very flexible position that very much depends on the communication between the Buddy and the participants. If that sounds like something you would be interested in, write an email to language@refugeeprojectmaastricht.nl

Sports Team

Lees meer...

Ben je een sportliefhebber en wil je je expertise inzetten voor een goed doel? Refugee Project Maastricht is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in het organiseren van terugkerende sportevenementen voor onze diverse gemeenschap, bestaande uit vluchtelingen, internationale studenten en de lokale bevolking.

Onze aanpak is gericht op het creëren van informele ontmoetingspunten voor onze leden in een actieve omgeving om te genieten van rustige sportieve activiteiten die bijdragen aan een inclusieve samenleving. Activiteiten zoals ons wekelijkse voetbalteam of vrouwelijke Zumba-lessen zijn in het verleden succesvol geweest, maar elke nieuwe activiteit is welkom! Het belangrijkste doel van het sportteam is om een gevoel van samenhorigheid over te brengen en de isolatie waar vluchtelingen zich vaak in bevinden te doorbreken.

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van de RPM-familie en je passie voor sport met anderen wilt delen, stuur dan een aanvraag naar nathalie.ummels@maastrichtuniversity.nl.

Music Team

Lees meer...

Ben je gemotiveerd, enthousiast en enthousiast over muziek? Dan he b je misschien zin om vrijwilligerswerk te doen voor het muziekteam, en ons daarbij te helpen verschillende evenementen te organiseren, zoals jamsessies, en/of vluchtelingen leren hoe ze instrumenten moeten bespelen. Muziek is een universele taal, dus maakt het niet uit of u Nederlands, Engels of iets anders spreekt; iedereen is welkom!

E-mail: music@refugeeprojectmaastricht.nl

 

No vacancies available for the following teams:

Connect Project

Lees meer...

Er zijn op dit moment geen vacatures. Controleer het later opnieuw.

Dutch Language Team

Lees meer...

Er zijn op dit moment geen vacatures. Controleer het later opnieuw.

Homework Help

Lees meer...

Er zijn op dit moment geen vacatures. Controleer het later opnieuw.