Ariane en Jordi

Ariane en Jordi

Ariane is een vitaal onderdeel geworden van het Refugee Project, samen met Jordi Ferrer hebben ze het English Language Café ~ Engelse Taal Café gecreëerd en georganiseerd! In februari verlaten ze Maastricht voor nieuwe ervaringen.

Bedankt allebei voor al je harde werk. Je zult altijd een speciale plaats in ons hart hebben!

“Ariane is 21 jaar en komt uit Duitsland, ze studeert de bacheloropleiding Maastricht Science met een focus op chemie .In het begin van 2016 ontmoette ze een van de oprichters van Refugee Project Maastricht, Inger Viktualia op een blablacar ride en was erg geïnteresseerd. In de zomer van 2016 nam ze eindelijk deel aan het Refugee Project Maastricht, eerst als Engelse tutor en later als organisator van het Engelse taalcafé.

In haar vrije tijd geniet Ariane van een goed boek of hangt hij samen met vrienden. Ze wil graag meer sporten, bij voorkeur vechtsporten, maar universiteit staat vaak in de weg. Daarom gaat ze slechts één keer per week naar lessen in stijldansen. Ze heeft veel genoten van het Refugee Project Maastricht, heeft meer geleerd over andere culturen en heeft nieuwe vrienden gemaakt. Helaas zal ze moeten vertrekken naar haar Bachelor Thesis Research in Amsterdam, maar ze hoopt in contact te blijven met veel van de geweldige mensen die ze ontmoet heeft. ”

“Mijn naam is Jordi uit Barcelona en ik ben 20 jaar oud, ik ben naar Maastricht gekomen om een ​​bachelor in de natuurwetenschappen te studeren, en ik werd verliefd op de stad en zijn gemeenschap, daarom heb ik besloten om mee te bouwen toen ik in mei 2016 hoorde over het Refugee Project Maastricht. Sindsdien heb ik een paar maanden Engels lesgegeven en ben ik begonnen met mijn beste vriend, het Engelse café, een wekelijkse bijeenkomst waarin we praten, spelen en samenkomen. mijn weken voor het laatste jaar, aangezien ik daar geweldige vrienden heb ontmoet. Nu moet ik naar het VK vertrekken voor mijn studies, maar al deze herinneringen zullen voor altijd in mijn hart blijven. ”