Bordspellen avond

Bordspellen avond

Phil Blades, een vrijwilliger hier bij RPM, nam deel aan het Board Games-evenement van vorige week. Hier is zijn mening over de nacht!

“Op 9 februari hadden we ons eerste evenement van het nieuwe jaar. Het evenement voor die dag was de Board Games Night en het was een groot succes! De InnBetween was druk bezig met mensen die zich amuseren met het spelen van allerlei soorten spellen, in het Nederlands en het Engels. .

We begonnen met een spannend spel van muzikale stoelen. Met een sterke start was de concurrentie groot voor alle betrokkenen. Het kwam helemaal neer op de laatste stoel en het kon iemand’s spel zijn. Na een paar spelen met muziekstoelen stond iedereen in de kamer op de rand van hun stoel! Letterlijk! De concurrentie was fel, maar iedereen had plezier.
Na de spannende afsluiting van de stoelen, ging iedereen zitten om hun favoriete spellen te spelen. Met spellen als Jenga, Foosball en Monopoly was er genoeg om je interesse te betuigen.

Vanuit de hoek van de kamer waar een klinkende tafelvoetbal-wedstrijd plaatsvond, was er een koor van gejuich toen de winnaars van het toernooi naar de volgende fase gingen. Het gekletter van de Jenga-blokken op de volgende tafel kwam naast frustraties van frustratie, omdat voorheen vaste handen de zwaartekracht verloren. Het spel van ‘Who Am I’ heeft iedereen aan het lachen gemaakt toen ze probeerden te achterhalen wie ze in hemelsnaam waren, blijkbaar was niet iedereen zo succesvol als ze hadden gehoopt. Het spel van Monopoly was gespannen en uiteindelijk verloren alle spelers aan de gevreesde hotels.
Er was overal in de InnTetween veel gaande, maar waar je ook keek, mensen vermaakten zich. Uiteindelijk was het een geweldig evenement, vol plezier en tonnen vriendelijke concurrentie.

Het volgende evenement vindt plaats op 23 februari, waar de InnBetween ons weer zal verwelkomen voor de A Celebration of our Mother Languages-An Open Mic Afternoon, een plek om te komen en je moedertaal te vieren. We kunnen niet wachten om je daar te zien!