Vrijwilligers voor Sports Team

Ben je een sportliefhebber en wil je je expertise inzetten voor een goed doel? Refugee Project Maastricht is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die geïnteresseerd zijn in het organiseren van terugkerende sportevenementen voor onze diverse gemeenschap, bestaande uit vluchtelingen, internationale studenten en de lokale bevolking.

Onze aanpak is gericht op het creëren van informele ontmoetingspunten voor onze leden in een actieve omgeving om te genieten van rustige sportieve activiteiten die bijdragen aan een inclusieve samenleving. Activiteiten zoals ons wekelijkse voetbalteam of vrouwelijke Zumba-lessen zijn in het verleden succesvol geweest, maar elke nieuwe activiteit is welkom! Het belangrijkste doel van het sportteam is om een gevoel van samenhorigheid over te brengen en de isolatie waar vluchtelingen zich vaak in bevinden te doorbreken.

Als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van de RPM-familie en je passie voor sport met anderen wilt delen, stuur dan een aanvraag naar nathalie.ummels@maastrichtuniversity.nl.